(+31) 6 24 647 381 info@viridius.nl

Trainingscentrum De Kade Nijmegen

De locatie en de faciliteiten

Trainingscentrum De Kade Nijmegen is een industriële trainingslocatie van 45.000m2 waar verschillende soorten bebouwing op staan en wat ligt aan een kade van 600 meter. Het centrum is geschikt voor allerlei verschillende soorten trainingen van een workshop tot meerdaagse trainingen. Met theorieruimtes, kantoorruimtes en allerhande ander soortige industriële bebouwing is dit centrum een speeltuin voor diensten en teams die zoeken naar “een andere omgeving” dan normaal.

Met name trainingen voor overheidsinstellingen (Politie / Defensie / Justitie / Douane / Brandweer) kunnen hier hun hart ophalen door de grote variëteit aan mogelijkheden.

De trainende eenheid wordt volledig ontzorgd zodat de docenten zich volledig kunnen richten op de training en zich niet druk hoeven maken om randzaken. Gastheerschap, flexibiliteit, creativiteit en dienstbaarheid zijn keywords binnen dit nieuwe Trainingscentrum.

Het partnership tussen het Trainingscentrum De Kade Nijmegen en Viridius betekent dat alle trainingen op het terrein van De Kade door Viridius gefaciliteerd worden en dat De Kade ondersteund in het ontwikkelen van nieuwe door de gasten gewenste scenario’s.

Contact

We leggen graag persoonlijk aan u uit wat onze trainingen inhouden