(+31) 6 24 647 381 info@viridius.nl

klanten aan het woord:

Viridius staat voor ons voor Vakkundigheid, Initiatief, Resultaatgericht, Inspirerend, Doeltreffend, Integer, Uitstraling en Samenwerking. Competenties die in zeer grote mate hebben bijgedragen aan een afwisselende en gedegen horeca opleiding met als resultaat een verdere professionalisering van ons mooie team Politie Nijmegen Noord.

Roy Kwakman

Coördinator horecateams politie

Niet alleen wij als Learning & Development zijn erg tevreden met de wijze van trainen van de docenten van Viridius, de feedback van de trainees zelf is – na de initiele reactie op de spierpijn, de oefeningen en de feedback- meer dan positief. Oud-trainees schakelen Rob en Henk Groener nog regelmatig in voor sessies……….dat zegt m.i. genoeg.

Annemieke Kruithof

HRD Adviseur, Boskalis Learning and Development

Met zijn achtergrond als docent bij de Nationale Politie en dankzij zijn sportverleden is Rob de ideale docent op het gebied van Teamdynamica, conflicthantering en omgaan met jongeren

Niels Meijer

Directeur Johan Cruyff Foundation

Rob is een uitermate competente coach die een scherp oog heeft voor de coachee. Al jaren is hij verbonden aan het Johan Cruyff Instituut en voert voor ons op verschillende vakterreinen wereldwijd opdrachten uit.

Of het nu gaat om mensgerichte coaching of specifieke coaching op het gebied van presteren onder druk, teamwork of bewust bekwaam handelen, Rob blijkt altijd in staat om dat op een authentieke Cruyffiaanse wijze tot resultaat te brengen.

Wij noemen Rob een MASTERCOACH omdat hij het doceren en coachen tot in de puntjes beheerst.

Henk Verschuur

Manager Johan Cruyff Instituut Amsterdam

“Van zorgen voor naar zorgen dat”; binnen twee dagen heeft Viridius het voor elkaar gekregen om zorgprofessionals vanuit twee verschillende organisaties inzicht te geven in elkaar als individu en de groep als een nieuw team gevormd. Vanuit deze basis die gelegd is binnen de trainingsdagen kan er op een nieuwe manier met elkaar “zorg geven” bedreven worden ten behoeve van de jongeren.

Johann Peters

Projectleider Pluryn

Contact

We leggen graag persoonlijk aan u uit wat onze trainingen inhouden