(+31) 6 24 647 381 info@viridius.nl

Training Base Weeze

De locatie en de faciliteiten

Training Base Weeze is een deel van de voormalige RAF basis in Weeze waar ook Flughafen Niederrhein is gelegen. Op dit 60 Ha grote trainingscomplex wordt zes dagen in de week getraind door voornamelijk overheidsdiensten van politie, defensie, justitie en brandweer.

De infrastructuur en de aanwezigheid van veel verschillende soorten bebouwing (o.a. krachtcentrale, snelweg, communicatiebunker, manschappengebouwen en 1 groot oefendorp met in totaal 300 woningen) in combinatie met alle logistieke mogelijkheden voor briefings (theorielokalen tot 100 personen), slapen (156 bedden in het hotel met uitbreiding naar hotels in Weeze en Kevelaer en een tweetal basic slaapzalen met in totaal 200 bedden) en eten in ons buffet restaurant maakt dat bijna elke training hier succesvol kan verlopen. Is het scenario dat getraind moet worden niet standaard aanwezig dan wordt gekeken of dat voor de gewenste training in orde gemaakt kan worden.

Van de kleinste trainingen (1 dag met bijv 8 personen) tot de meest omvattende trainingen (2 weken met 350 personen uit verschillende disciplines), Training Base Weeze is er klaar voor om het zo in te richten dat de klant het optimaal gewenste resultaat behaald.

Samenwerking TBWeeze / Viridius

Sinds de oprichting in 2012 helpt Viridius mee Training Base Weeze zich te ontwikkelen en aan te laten sluiten bij de opleidingsbehoeften en trainingsbehoeften die er zowel in de publiekje als private sector zijn.

Als Sr Advisor / Sales manager voor politie, defensie en justitie wordt dit 60Ha grote trainingscomplex steeds verder aangepast naar de wensen van de klanten. Komt de eenheid of het team met eigen docenten dan wordt alles voor hen gefaciliteerd zodat de docenten zich 100% op het lesgeven kunnen richten en zich niet met randzaken bezig hoeven te houden.

Uiteraard kan een training opleiding ook volledig verzorgd worden door de samenwerking van de locatie (TBWeeze) en ons trainingsbureau.