(+31) 6 24 647 381 info@viridius.nl

Grootschalig optreden CCB eenheden

Grootschalig optreden CCB eenheden

Grootschalig optreden ME/AE/Pappa’s/Oscars

Gedurende een kleine 20 jaar organiseren, adviseren en voeren docenten van Viridius trainingen gericht op grootschalig optreden voor de CCB eenheden uit. Van voortgezette opleidingen voor een groep ME of AE tot aan internationale oefeningen in samenwerking met (in het verleden) de Bundesgrenzschutz, de Duitse politie, verschillende politieregio’s, de Koninklijke Marechaussee, private partijen zoals steward organisaties of beveiligingsbedrijven.

Op al deze niveau’s ontwikkelen wij trainingen waar van steward (met zijn eigen specifieke taak/bevoegdheid) tot compagniescommandant een groot leerrendement gehaald kan worden.

Door de zeer ervaren trainers zo in te zetten dat elke discipline zijn eigen leermomenten krijgt is de training voor elk niveau boeiend vernieuwend en leerzaam.

Graag gaan we met Bureau CCB en/of de pelotonscommandant in overleg met betrekking tot de leerdoelen en maken dan een op maat training waarbij allerlei varianten mogelijk zijn. Oefeningen kunnen tot stand komen in samenspraak / samenwerking met de eigen IBT kerndocenten, in samenwerking met de Politie Academie of geheel in eigen beheer.

Indien gewenst neemt Viridius ook het hele logistieke verhaal voor zijn rekening.

Contact

We leggen graag persoonlijk aan u uit wat onze trainingen inhouden