(+31) 6 24 647 381 info@viridius.nl

Crisis Management Trainingen

Crisis Management

Een crisis verandert onze vertrouwde omgeving in een complete chaos. “Hoe breng ik zo snel mogelijk structuur aan in zo’n situatie”? Snel en adequaat moet u keuzes maken om erger te voorkomen en schade te beperken.

Hoe en met wie communiceren we, wie zijn de keyplayers in zo’n situatie, waar moet ik altijd rekening mee houden en in welke volgorde werken we de actielijst af? Allemaal vragen die op u af komen.

De training crisismanagement is altijd volledig gericht op uw eigen werkplek. Dit betekent dat eigen protocollen en procedures die er zijn in deze situaties meegenomen worden. Doordat de training gegeven kan worden op de eigen werkplek biedt dit de mogelijkheid voor de deelnemers om de stressvolle chaotische situatie direct te kunnen verplaatsen naar een mogelijke realiteit.

Afhankelijk van uw vraag en leerdoelen stellen we samen een maatwerktraject op. Uiteraard behoort crisissimulatie ook tot de trainingsmogelijkheden. De training wordt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever samengesteld.

Contact

We leggen graag persoonlijk aan u uit wat onze trainingen inhouden