Leiderschap

juli 22nd, 2014 Posted by No Comment yet

Leiderschap

Viridius heeft een zeer brede ervaring met dit thema, zowel in het bedrijfsleven als in de (top)sport. Onder het thema persoonlijk leiderschap kunnen onder andere de volgende thema’s vallen;

Persoonlijke kwaliteiten en valkuilen
Communicatiestijlen
Leiderschapsstijlen
Functioneringsgesprekken
Feedback geven en ontvangen
Coachingsstijlen
Reflecteren
Intervisie en supervisie
Multicultureel vakmanschap

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte info@viridius.nl

Naast de module leiding geven bieden we een module aan met een verdieping op dit thema:

 

Leiderschap onder verzwarende omstandigheden

Het geven van leiding vraagt veel inzicht van de betrokken cursist. In de geboden trainingen (maatwerk trajecten) biedt Viridius een groot scala aan waarbinnen de verschillende trainers, die ervaren zijn op diverse terreinen, de nodige inzichten bieden. De doelstelling hierbij is om van bewustwording door middel van training te groeien in het vaardig worden. Door haar ruime ervaring op het gebied van werken onder, soms extreme, druk heeft Viridius een trainingspakket ontwikkeld waardoor de cursist in staat wordt gesteld adequaat te blijven functioneren als leidinggevende in (zeer) moeilijke omstandigheden. Ook multiculturele aspecten kunnen hierin worden meegenomen.

Duur van de training: in overleg mogelijkheden voor een 5daagse opleiding of een modulair opgebouwd programma waarbij 2/3 trainingsdagen afgewisseld worden met een periode op de werkplek.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte info@viridius.nl

The comments are closed.

Top